Assens Taekwondo

Følg os på facebook:

Klik her for at downloade

Om klubben

Taekwondo er i dag både sport, motion og selvforsvar. I Assens Taekwondo Klub vægtes traditionel kampkunst og realistisk selvforsvar højt. Turnerings-Taekwondo vægtes mindre højt, selvom det også er en vigtig del af moderne Taekwondo. Gennem Taekwondos historie har forskellige aspekter i kampkunsten været fremherskende. Men i takt med tidsånden og den naturlige samfundspåvirkning, er Taekwondo blevet præget, da det er en moderne kampstil

i stadig udvikling. I dag er der hundredevis af selvforsvarssystemer, og da de er åbne for offentligheden, kan man udvælge de mest effektive teknikker, der umiddelbart kan integreres i ens egen kampstil. Assens Taekwondo Klub satser på bredden frem for eliten. Vi mener, det enkelte individs udvikling og fremgang er vigtigere, end at satse på de få talenter. Selv om der stilles individuelle krav, afhængig af udvikling og evner, vil alle kunne få noget positivt ud af træningen. I Assens Taekwondo Klub har vi mange familier, som træner sammen, både far, mor og børn. Derfor har vi indført familierabat, således at medlem nr. 3 m.m. i en familie er fritaget for klubkontingent. Der betales blot for de 2 ældste. Vi træner på ét stort fælleshold, både unge og ældre, øvede og uøvede. Dette stiller naturligvis store krav til instruktørerne, men mange års erfaring får det til at glide naturligt.